THE DAY BEFORE
Afgelopen dinsdag moest ik weer voor controle naar het ziekenhuis. Mijn bloeddruk bleef schommelen, mijn leverwaardes bleven achteruit gaan dus de kans was groot dat ik eerder ging bevallen. Stiekem vind ik dit helemaal niet erg. Ik ben er namelijk wel een beetje klaar mee. Nu beginnen de pijntjes echt vervelend te worden en omdat ik 2 weken geleden al opgenomen was mocht ik nu helemaal niets doen, van niemand niet. Ik haat niets doen en ik ben daar ook niet echt goed in. Ik wil overal controle over hebben en alles moet altijd gaan zoals ik dat graag wil.. en ja nu kan dat even niet. 
 
Gelukkig was het een snelle check up. Echo, mijn ontsluiting meten en even babbelen. De gynaecoloog zag geen enkele reden om de baby nog langer bij mij te houden. Mijn conditie ging alleen maar achteruit en de enige oplossing hier tegen was: bevallen! Aanstaande vrijdag, met 38 weken, gaan ze me inleiden. Dit weekend zou ik opnieuw mama worden! Whooehooee!
 
Omdat ik tijdens de zwangerschap van S geen goede foto's heb kunnen maken van mijn gigantische buik wilde ik dat met deze zwangerschap wel doen.
 
Donderdag middag, the day before labor day. Ik haalde mijn verstofte krultang te voorschijn, trok mijn enige nog passende kleren aan, een deed een poging om mijn vermoeide hoofd wat te fatsoeneren, want vandaag gaan we foto's maken van mij en mijn  ginormous belly. Jeeh! In de kamer van mijn baby, waar ik zoveel tijd en energie en tranen in heb gestoken, damn you nesteldrang!
 
Ik met als model zeer ongeschikt, altijd al geweest. Ik sta nooit stil, zeur altijd over wat er niet goed is of wat er beter kan, krijg eeuwig de slappe lach en maak stomme grapjes. M haat me ook echt als hij foto's probeert te maken als ik weer eens een van mijn buien heb. Thank god voor M en zijn foto skills :)
 
x B

Related Posts

  • HAPPY BANDITS!
    HAPPY BANDITS!

    Wat komen er toch mooie foto's voorbij op social media! Het blijft voor mij echt een feestje om deze allemaal te zien...

  • OP DE PRCHTG BLOG
    OP DE PRCHTG BLOG

    Een aantal weken terug schreef lieve Fleur van PRCHTG een super leuke blogpost over ICECREAM BANDITS. Haar twee schat...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published