WELCOME TO KOH LANTA


Onze derde en laatste dag in Khoa Sok. Half 9 vertrok onze bus naar het geweldige eiland Koh Lanta. Eindelijk zon zee strand! We hebben dit echt verdient na een jaar keihard werken, maar eerst stond er een trip van ongeveer 4 uur op ons te wachten. Tassen ingepakt, S onder de arm en we konden gaan!

Om tien over half 9 reedt er een minivan het terrein op. Hier zaten 7 'die hard' Back Packers met angstigen ogen naar ons te kijken. Ze zagen S, een twee jarige met baby issues, en dachten: "this is going to be a hell of a long ride" S zette zijn liefste lach op, ik schudde mijn hoofd en M, die was alleen maar happy om te gaan. We zaten letterlijk op elkaars lip. Als S een fit zou gooien in de bus zat hij letterlijk op iemand anders schoot. "well, this is going to be a challenge, again"
 
S was verbazingwekkend schattig en ging van schoot naar schoot. Na wat tekeningen en tuktuk gebroem werd hij een beetje klam en hangerig. De chauffeur, die dacht dat hij in een achtervolgingsscene van 'The fast and the furious' zat reedt als een debiel over de snelweg. We gingen er dus vanuit dat S wat wagenziek was. Gelukkig viel hij kort daarna in slaap en heeft dik 1,5 uur geslapen.
 
Na ongeveer 2u rijden kwamen we aan bij een overstapplaats. Hier stonden een tiental toeristen als koeien te wachten tot ze werden opgehaald om weer verder te reizen. Wij mochten ons hier vrolijk bij aansluiten. Gelukkig konden we snel overstappen en konden we naar de boot.
 
S vond het een feest op de boot. De boekjes van Ikke werken perfect. Als een soort 'baby guide' kan je je kind voorbereiden op de reis. Na 2 uur kwamen we aan bij de pier. Alle taxi drivers en tuktuk chauffeurs stonden als aasgieren op ons te wachten. "Taxi taxi!!" Even onderhandelen en op naar het resort.
 
M is de beste. Dit resort is net zo geweldig als de andere twee. Precies wat we nodig hebben. Mooie piepkleine huisjes en van alle gemakken voorzien. Zwembad en strand voor de deur, wat wil een mens nog meer.
 
S gaat uit zijn plaat als hij door heeft waar we zijn
 
x B.
 
De koeienstal
things to do on a long boat ride


 
 deze foto heeft S gemaakt, trotse mama! 

ik doe niets anders dan vreten.. de hele dag

Related Posts

  • HAPPY BANDITS!
    HAPPY BANDITS!

    Wat komen er toch mooie foto's voorbij op social media! Het blijft voor mij echt een feestje om deze allemaal te zien...

  • OP DE PRCHTG BLOG
    OP DE PRCHTG BLOG

    Een aantal weken terug schreef lieve Fleur van PRCHTG een super leuke blogpost over ICECREAM BANDITS. Haar twee schat...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published